Notícies

Pàgina 1 de 2
 • Sobre Ruedas 29 de gener de 2019 Cartellera Cinema Tous del 3 de febrer al 10 de febrer

  Del 3 de febrer al 10 de febrer podràs veure Sobre ruedas, Viudas, i Petra.  Fes clic a la notícia i coneix tots els horaris i la cartellera sencera.

 • Regalemnos 17 de desembre de 2018 REGALEM-NOS, per Nadal, regala Tous

  Des del dia 15 de desembre fins el quinze de gener està en marxa la campanya “REGALEM-NOS, per Nadal, regala Tous”, impulsada per l’Ajuntment amb el suport del Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona, que pretén fomentar el comerç local, i donar difusió dels productes artesans de Tous, arreu, si enguany regalem un Tastet de Tous, mostrarem l’excel.lencia dels nostres prioductes, i a més, per cada tastet, es podrà omplir una butlleta per optar a un dels tres sopars a qualsevol restaurant de Tous, durant la promoció, per Nadal, regala Tous.... REGALEM-NOS!!

  Trobareu Tastets de Tous a Cal Codina, al Forn de La Plaça i al Forn Pujó.

 • Pel·lícula La Promesa 1 de novembre de 2018 Cartellera del Cinema Tous durant la Festa Major

  De l'1 de novembre al 4 de novembre podràs veure  Campeones, La Promesa y La música del silencio.  Fes clic a la notícia i coneix tots els horaris i la cartellera sencera del Cinema de Tous durant la Festa Major.

 • Festa Major de Sant Martí de Tous 2018 30 d'octubre de 2018 Ja és aquí la Festa Major de Tous

  El poble es prepara, un any més, per rebre una Festa Major plena d'activitats per a totes les edats.

 • Wifi Tous 15 d'octubre de 2018 Tous tindrà connexió wifi gratuïta en espais públics

  La xerrada de presentació del nou servei de fibra òptica d’IGUANA va servir per presentar el projecte WIFI4EU impulsat per l’Ajuntament de Sant Martí de Tous. 

 • Campeones 4 d'octubre de 2018 Cartellera Cinema Tous del 6 d'octubre a l'1 de novembre

  Del 6 d'octubre a l'1 de novembre podràs veure Dos mujeres, Les distàncies, Promesa al amanecer, El escándalo Ted Kennedy, La música del silencio i Campeones. Fes clic a la notícia i coneix tots els horaris i la cartellera sencera.

 • Cal Frarés 2 d'octubre de 2018 Nous tallers a Cal Frarés

  Cal Frarés es prepara per rebre un mes d'octubre ple d'activitats per a totes les edats.

 • Pelicula Dos Mujeres 6 de setembre de 2018 Cartellera Cinema de Tous 2 al 30 de setembre

  Del 2 al 30 de setembre podràs veure Yo tonya, La número uno, El mejor verano de mi vida, Nos vemos allá arriba, sácame las dudas i Dos mujeres. Fes clic a la notícia i coneix tots els horaris i la cartellera sencera.

 • Creu Roja Tous 29 d'agost de 2018 La Creu Roja arriba a Tous

  Després de pràcticament un any dels primers contactes, ja es una realitat la compra per part de l’entitat de 2.200m2 al polígon de Tous. 

 • Festa Major St. Martí de Tous 18 d'agost de 2018 Tot preparat per la Festa Major d'Estiu de Tous

  Sant Martí de Tous celebra la Festa Major amb un programa ple d'activitats per a totes les edats. Des del dia 31 d'agost, amb la celebració del sopar popular i concerts, fins al dia 2 de setembre.

 • Anoia Jove 30 de juliol de 2018 Beques acadèmiques a estudis postobligatoris

  Durant el mes de setembre, l’Oficina Jove de l’Anoia ofereix suport a la tramitació de beques a estudis postobligatoris per a tots aquells estudiants que inicien o segueixen cursant els estudis el curs 2018 - 2019.

 • Atur registrat a l'Anoia 30 de juliol de 2018 Sant Martí de Tous, El Bruc i Igualada, els municipis de l’Anoia amb la taxa d’atur més baixa de la comarca

  Sant Martí de Tous es troba entre els municipis de l’Anoia amb la taxa d’atur més baixa de la comarca. Així ho detalla l'informe Territorial 2018 de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Pàgina 1 de 2
Darrera actualització: 17.02.2017 | 13:01
Darrera actualització: 17.02.2017 | 13:01